Dato Tirsdag d. 7. februar 2023, kl. 19:30
Sted Menighedshjemmet, Nørrevoldgade 35, 5800 Nyborg
Anders Fogh Jensen, (Ph.d.,filosof)
Fri entré men kaffe/te med kage koster 30 kr.

Virkelighedens firfoldighed

Man siger ofte, at virkeligheden kan beskrives på mange måder, at den er flertydig. I dette foredrag viser filosoffen Anders Fogh Jensen, hvordan virkeligheden altid kan beskrives på præcis fire måder. Ethvert fænomen opleves af mennesker, indgår i en kultur, spiller en rolle i samfundsmæssige struktur og har en objektiv form. Foredraget udnytter filosofiens overblik og kan også hjælpe os med at skelne forståelse fra forklaring, sandhed fra oplevelse, virkning fra betydning og tilsvarende fænomener.

Filosoffen Anders Fogh Jensen arbejder som forfatter, foredragsholder, dramatiker, kommentator, samtalefilosof og supervisor.