nyborgkirke.dk > Aktiviteter > Salmesangs­arrangementer

Salmesang for hukommelsessvækkede

den første torsdag i hver måned kl. 10.30 til ca. 11.30 i Nyborg Vor Frue Kirke

Lysgloben

Salmesangsarrangementet er en lille gudstjeneste, som afholdes i tværskibet ved lysgloben. Vi synger først og fremmest salmer sammen med en af præsterne, en organist og korsangere. Og der læses en tekst fra Bibelen. Bagefter serveres der en kop kaffe.

Tilbuddet er specielt målrettet hukommelsessvækkede personer, deres pårørende, naboer, bekendte og venner.

Der er mulighed for kørsel med kirkebilen.

Tilmelding til kørsel
bedst mandag-torsdag mellem kl. 8 og 12 til:

Lene Lindharth               Karen Jensen
Tlf. 6333 7868 Tlf. 5159 9316

100 nye salmer: Sangaftener i Korsbrødregården

Torsdag den 26. oktober og tirsdag den 14. november kl. 19.30

KlaverDer skrives salmer som aldrig før.
Det nye salmebogstillæg ”100 salmer” samler 100 af de mest interessante salmer fra de sidste årtier.

Over 2 aftener vil vi sammen forsøge at synge os igennem et mindre udvalg af disse for at læse, høre og drøfte hvilke af dem, der har kvalitet til at blive sunget mere end én gang.

Sangaftenerne vil blive ledet af sognepræst Chr. v. Tangen Sivertsen og en af kirkens organister.

Alle er velkomne. Der er gratis adgang.