Nyborg Kirkegårde

KirkegårdskontoretKirkegårdskontoret (vis på kort)
Kronprinsensgade 34, 5800 Nyborg

Åbningstid: Mandag–fredag kl. 9.00–12.30

Cvr-nr.: 3468 1546

Anders Beck Larsen Kirkegårdsleder:
Anders Beck Larsen

Nyborg Kirkegårdskapel (vis på kort)
Kronprinsensgade 34, 5800 Nyborg
(Kapellet ligger lige efter Kirkegårdskontoret, når man kommer ind på Nyborg Kirkegård.)

Luftfoto Nyborg KirkegårdFind gravsted på Nyborg Kirkegård
Brug vores gravstedssøger til at finde dine afdøde slægtninge på kirkegården. Det er muligt at søge på navn, fødsels- og dødsår. Du får oplyst afdeling og gravnummer, og placeringen vises på et luftfoto over kirkegården.

Luftfoto Nyborg AssistenskirkegårdFind gravsted på Nyborg Assistenskirkegård

Køb og læs bogen om Nyborg kirkegårdes spændende historie:

Forside Den smukkest anlagte kirkegaardDen smukkest anlagte Kirkegaard: gravkultur i Nyborg gennem 200 år/
Linda Petersen og Kurt Risskov Sørensen. - Red. Kurt Risskov Sørensen. - Nyborg: Østfyns Museer, 2013. - 103 sider: ill. (farver)