nyborgkirke.dk > Aktiviteter > Koncerter og andre arrangementer

Koncerter og andre arrangementer

Hvis ikke andet er anført, finder koncerterne sted i Nyborg Vor Frue Kirke, Gammel Torv 1, 5800 Nyborg (vis på kort).

Arrangører af koncerterne: Organist Claus Tolstrup og organistassistent Gitte Berggreen.

Billetter:

Der kan købes billetter ved døren fra ca. en halv time før koncertstart.

Der er forsalg til koncerterne på visitnyborg.dk eller hos Bureauet Nyborg, Torvet.

Onsdag den 28. februar kl. 20

Miriam Mandipira & Her Danish Friends

Jazzkoncert

Miriam MandipiraSang, flygel, saxer og bas.

Miriam Mandipira er oprindelig fra Zimbabwe, men er ved at udvikle sig til at blive en respekteret sanger på den danske jazz- og gospelscene. I Nyborg Vor Frue Kirke er Mandipira i selskab med danske venner.

Onsdag den 14. marts kl. 20

Boccherinis Stabat Mater

Sopran: Lise Bech Bendix
Orgel: Gitte Berggreen

Masaccio-korsfæstelsenLuigi Boccherini (1743-1805), var italiensk komponist og cellist, som komponerede meget store mængder værker, hovedsageligt kammermusik for strygere, men også vokalværker, hvor Stabat Mater er blandt de mest kendte.

Stabat Mater er et strofisk middelalderdigt, en passionssalme, som skildrer Jomfru Marias smerte, mens hun står ved korsets fod. Det er en af de liturgiske tekster, som i tidens løb har tiltrukket sig talrige komponisters opmærksomhed. Boccherini skrev to versioner af sin meget berømmede Stabat Mater. Den originale udgave stammer fra 1781, og tyve år senere reviderede han den til en større orkesterudgave.

Lise Bech Bendix, sopran, bor i Nyborg. Hun debuterede fra solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium i 2014 og er 1. sopran i DR KoncertKoret foruden talrige andre engagementer. Som sopransolist spænder Lise Bech Bendix over et stort repertoire, som indbefatter bl.a. lieder, oratorier og opera. Som oratoriesolist er hun flittigt benyttet i hele landet, hun har sunget sopranpartierne i mange af de store korværker.

Organist Gitte Berggreen er uddannet fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium og er til daglig organist i Nyborg Vor Frue Kirke.

Chris Minh DokyOnsdag den 25. april kl. 20

Chris Minh Doky: "Transparency"

Chris Minh Doky: bas
Peter Rosendahl: piano
Jonas Johansen: trommer

Chris Minh Doky har igennem mere end to årtier kontinuerligt været én af en af verdens mest efterspurgte og anerkendte jazzsolister. Han er kendt for sin unikke og innovative tilgang til sit instrument, kontrabassen.

Entré: 100 kr.

Onsdag den 23. maj kl. 20

SoulSingers

Gospelkoncert

Under ledelse af Janne Wind.

Fredag den 1. juni 2018

Kulturnat i Nyborg

Program for kirken og Korsbrødregården meldes ud, når dagen nærmer sig.

Fri entré.