nyborgkirke.dk > Aktiviteter > Koncerter og andre arrangementer

Koncerter og andre arrangementer

Hvis ikke andet er anført, finder koncerterne sted i Nyborg Vor Frue Kirke, Gammel Torv 1, 5800 Nyborg (vis på kort).

Arrangører af koncerterne: Organist Claus Tolstrup og organistassistent Gitte Berggreen.

Billetter:

Der kan købes billetter ved døren fra ca. en halv time før koncertstart.

Der er forsalg til koncerterne på visitnyborg.dk eller hos Bureauet Nyborg, Torvet.

J.S. Bach

Lørdag den 15. december 2018 kl. 16          Køb billet

J.S. Bach:
Juleoratoriet (del I – III, BWV 248)

Odense Symfoniorkester

Solister:
Nina Bols Lundgren, sopran
Emma Sventelius, mezzo
Bradley Smith, tenor
Andreas Winther, bas

Filharmonisk Kor

Dirigent: Stephen Layton

Varighed: ca. 1 time 30 min.

Giv dig selv en pause fra juletravlhedens mange gøremål og lyt til beretningen om Jesu fødsel i Johann Sebastians Bachs smukke Juleoratorium til tekster fra bl.a. Lukasevangeliet og af Martin Luther. En af verdens førende kordirigenter, Stephen Layton, er på podiet foran Filharmonisk Kor, solisterne og Odense Symfoniorkester.

Forsalg af billetter til koncerten via visitnyborg.dk eller hos Bureauet, Torvet, Nyborg.

Dørene åbnes til kirken kl. 15.15. Resterende billetter kan købes ved døren fra kl. 15.30 på dagen.

Entré: 150 kr.

_________________________________________________________

Søndag den 16. december kl. 16 i Nyborg Vor Frue Kirke

De Ni Læsninger

Adventstidens traditionsrige og stemningsfulde musikgudstjeneste med bibellæsninger, der spænder fra skabelsen til Jesu fødsel, skiftende med fællessang og korsang.

Liturg: Sognepræst Mette Grymer..
Musik: Nyborg Kirkes Højmessekor under ledelse af organist Claus Tolstrup.

__________________________________________________________

Nytår

Torsdag den 24. januar 2019 kl. 20

Nytårskoncert

Cohen i kirken

Store sange og prægtig poesi. Oplev en koncert med sange af den canadiske sangskriver og digter Leonard Cohen og et besøg i digterens univers med Karsten Holm & Cohen Trioen.

Koncertfortællingen ”Cohen i kirken” tager fat på en række af Leonard Cohens største sange og sætter dem ind i en ramme af mesterens poesi og historie. Fra start til slut er Leonard Cohen manden bag alle ordene – både i sangene og i fortællingerne imellem sangene.

Musikalsk fokuserer ”Cohen i kirken” på at fortolke Cohens sange. Kvartetten, der består af akustiske og elektriske guitarer, bas, violin og masser af vokal, har skabt egne originale arrangementer og givet sangene nye farver og udtryk.

Musikere:
Karsten Holm, sang og guitar