Børnearrangementer

På denne side omtales kirkens arrangementer for børn.

Vedr. babysalmesang: se siden om babysalmesang.

Få kirkens nyhedsbrev på mail
Nyhedsbrevet udsendes, når der er arrangementer i kirken. Tilmeld dig her.

Du kan nemt afmelde igen vha. et link i bunden af nyhedsbrevet.

Facebook Følg kirken på Facebook

RSS Modtag nyheder med RSS

Minikonfirmander

Nyborg Vor Frue Kirke logo    Nyborg Slot logo

Minikonfirmand-uge ved Nyborg Kirke og Borgmestergården

I den første uge af skolernes sommerferie: mandag den 1. juli - fredag den 5. juli 2019 kl. 9-14

Nyborg Kirke og Østfyns Museer er sammen om en spændende uge med fokus på kultur, kirke og historie for børn, der er færdige med tredje klasse til sommer.

Minikonfirmandundervisning handler om at have og være rødder i kirken og i historien. Vi skal på eventyr i den gamle middelalderkirke. Vi skal tegne, male, synge, lege og høre kristendommens fortællinger. Hver dag om eftermiddagen foregår undervisningen i og omkring Borgmestergården.

Det er ikke nogen forudsætning, at man er døbt eller skal konfirmeres. Bare man er nysgerrig og har lyst til at være med.

Det er gratis at deltage, men man skal tilmelde sig til Kordegnekontoret på mail: eller tlf. 6531 1608.

Ved tilmelding skal angives barnets navn, skole samt telefonnummer til kontaktperson i ugen.

Minikonfirmanduge